Usluge

Dokazani kvalitet, pozdanost i efikasnost su principi na kojima baziramo naše usluge, kao i u proizvodnji alata. Organizacija Inmold Plast kompanije je operativna i uslovljena poštovanjem klijenta, tako da se potrebni delovi isporučuju u traženom kvalitetu i dogovorenom roku. Zato, prilikom uslužnog brizganja ili mašinske obrade, bez obzira da li izrađujemo jedan ili stotinu hiljada delova, nama je na prvom mestu zadovoljstvo kupca i odnos međusobnog poverenja koje permanentno gradimo.
U Inmold Plast-uje formiran servisni tim, dostupan 24 sata, svih 7 dana u sedmici, koji garantuje da će posao obaviti brzo, efikasno i krajnje profesionalno, nezavisno od toga da li se servis vrši u našoj ili u kompaniji klijenta.

Brizganje plastike

Posedujemo bogato znanje u brizganju plastike, što danas predstavlja bitno područje našeg poslovanja i kompaniji daje dobre reference, jer u ovoj praksi ostvarujemo zapažene rezultate. Opremljeni smo sa preko 40 mašina za brizganje plastike, sa silom zatvaranja od 40 do 1.000 tona, a svaki deo proizvodnog procesa je pod nadzorom proverenog tima tehnologa i kontrolora.

U slučaju da u našoj kompaniji ostane alat koji smo mi napravili, tada nudimo doživotnu garanciju na taj alat, što dokazuje da smo sasvim sigurni u njegov kvalitet, a istovremeno i u kvalitet procesa brizganja plastike, koji vršimo u kompaniji.

Izbornik