Činimo da proizvodnja ambalaže bude laka

Inmold Group je globalni lider u industriji brizganja plastike za ambalažu. Naša posvećenost podrazumeva stalno unapređenje kvaliteta i produktivnosti proizvodnje ambalaže putem neprekidnog razvoja u oblasti alata za brizganje plastike i IML sistema. Godine 2006. počeli smo kao mali proizvođač alata sa velikim iskustvom u proizvodnji ambalaže. Od tada smo napredovali u velikog igrača i stručnjaka u industriji.

Mi stvaramo ideje i činimo naše kupce boljim. Preko 40 godina inovacija su Inmold Group učinile pionirom u tehnologiji i razvoju. Kao internacionalno uspešan proizvođač alata i IML sistema, stvaranje inovativnog uticaja je čvrsto ukorenjeno u našoj korporativnoj kulturi.

Proizvodi tipični za nas uključuju
Okgrugle i četvrtaste posude
Velike kante i kantice s ručkom
Tube
Sve vrste poklopaca
Čaše za piće
Saksije

KONSTRUKCIJA

Mi pravimo alate s jednom i sa dve podeone ravni (spratne alate) sa po 12 gnezda po jednoj podeonoj ravni. Svi Inmoldovi alati su precizno konstruisani u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Mi se fokusiramo na dobro osmišljen dizajn, robusnu konstrukciju i korišćenje materijala i komponenti visokog kvaliteta.

Za razliku od mnogih drugih alatnica širom sveta, mi nikad ne angažujemo treća lica za proizvodnju naših alata niti IML robota. Kad god vidite Inmold stiker bilo na alatu ili na IML robotu, budite sigurni da je isti u celosti napravljen od strane Inmolda, u Inmoldu. To je jedini način da imate potpunu kontrolu nad procesom i da za njega garantujete.

Naši alati su napravljeni da traju. Sledeće karakteristike ovo dokazuju:

Zbog toga što koristimo standardne delove kad god je to moguće, mi svojim kupcima omogućavamo da u svakom trenutku budu nezavisni. Naš prvi prioritet jeste da kupac ostane kod nas, ali ne po svaku cenu. To postižemo sjajnim proizvodima, izvanrednom post-prodajnom podrškom i, iznad svega, poštenim odnosom, a ne tako što ih primoravamo da rezervne delove kupuju kod nas.

Naš portfolio krasi najlakša tankozidna ambalaža. Renomirani proizvođači plastične ambalaže biraju nas kao svog partnera za alate i automatizaciju zato što prepoznaju kvalitet naših proizvoda i ekstremnu preciznost koja nam omogućava da napravimo najtanje moguće zidove.

Dugovečnost naših alata za nas je prioritet. Jedini način da se napravi alat koji će dugo da traje jeste da se dobro konstruiše i savršeno napravi. Ovo je nešto čemu mi težimo! Kad konstruišemo alate, nastojimo da eliminišemo svaku pojedinačnu slabu tačku koja se može zamisliti, čime ih činimo izuzetno otpornim na habanje. Nakon mnogih godina eksploatacije, kad dođe vreme za reparaciju alata, on će i dalje biti dugovečan i dozvoljavaće brzu i isplativu revitalizaciju.

Kao što naš slogan ‘’Vođeni iskustvom i inovacijama’’ kaže, mi uvek nastojimo da unapedimo svoje proizvode i da našim kupcima ponudimo genijalna rešenja. Naša najnovija kantica od 1l je primer ovoga.

Inmold je osnovan 2006. godine, ali su znanje i iskustvo koji su ugrađeni u ovu kompaniju sakupljani mnogo duže. Osnivač Inmolda, Goran Janković, ima dve decenije iskustva kao suosnivač kompanije koja je najveći proizvođač plastične ambalaže u jugo-istočnoj Evropi. Nakon što je prodao svoj udeo u toj kompaniji, Goran je osnovao Inmold i odlučio da svo to iskustvo kao korisnika iskoristi da bi postao dobavljač najsavremenije opreme za proizvodnju plastične ambalaže. Zajedno s Goranom, u Inmold je došao čitav jedan tim konstruktora alata, koji su svi proveli dosta godina u proizvodnji, prilagođavajući konstrukciju svojih alata tako da budu što jednostavniji i podesniji za upotrebu.

Projekti

Kantica s ručkom 1000ml / 4+4 gnezda / 24g / Männer / PP

Pogledajte video

Duo posuda / 6 gnezda / 12.5g / Husky / PP4445+pph350gp+uv61

Pogledajte video

Posuda 400 ml / 4 gnezda / 17.8g / Husky / PP

Pogledajte video

Poklopac / 6 gnezda / 5.6g / Männer / PP

Pogledajte video

Kanta 20 l / 1 gnezdo / 2081g / Husky / PP

Pogledajte video

Čaša 400 ml / 6 gnezda / 18.7g / Husky / PP + mas

Pogledajte video

Kanta 5000 ml / 1 gnezdo / 130g / Husky / PP

Pogledajte video

Kantica s ručkom 2500 ml / 2+2 gnezda / 50g / Männer / PP

Pogledajte video

Posuda 300 ml / 2 gnezda / 15.6g / Männer / PP

Pogledajte video

Poklopac / 1-2 gnezda/ 25,9gr / PP

Pogledajte video

Kantica s ručkom 5,5 l / 2 gnezda / 144g / Maenner / PP

Pogledajte video