Ogromno iskustvo u
konstrukciji, razvoju
i proizvodnji

Kompanija Inmold poseduje ogromno iskustvo u konstrukciji, razvoju i proizvodnji alata za brizganje plastičnih masa koji se koriste za proizvodnju fitinga za plastične cevi. Mi proizvodimo delove u širokom opsegu dimenzija i oblika za svaku namenu. Ovi alati, kao i delovi za posebne namene, proizvode se u skladu sa najvišim standardima tržišta

Najniža cena – najviša fleksibilnost

Inmold alati se proizvode isključivo od visoko-kvalitetnih čelika, na najnovijim mašinama dostupnim na tržištu. Mi dizajniramo svoje alate tako da se za nespecifične delove koriste standardni proizvodi kako bismo našim kupcima širom sveta omogućili da lako obavljaju manje poslove oko održavanja i popravki, po najnižoj mogućoj ceni i na najfleksibilniji mogući način.

Uvek ispunjava očekivanja novog vlasnika alata

Prvi korak u procesu izrade novog alata jeste pažljiva analiza proizvodnje i procesa koje ona podrazumeva. Ovi podaci, u kombinaciji sa željama i specifikacijama kupca, koriste se kao ulazne informacije u razvoju koncepta alata za fitinge. Ovim se garantuje dobijanje konačnog proizvoda koji uvek ispunjava očekivanja novog vlasnika alata.

Napredak u svakom projektu

Veliko iskustvo INMOLD-a u dizajnu i proizvodnji
alata povećava se sa svakim projektom.
Takođe ulažemo dodatni napor u cilju unapređenja
procesa i razvijanja inovativnih rešenja.
Zahvaljujući ovome, u stanju smo da unapredimo
kako srednjeročnu tako i dugoročnu prednost naših
kupaca u odnosu na konkurenciju.

Naš cilj je da kontinuirano povećavamo opseg usluga koje možemo da pružimo našim kupcima. Osim proizvodnje novih alata, nudimo i usluge popravke i kompletnog preuređenja starih alata za plastične fitinge. Zahvaljujući našem iskustvu, u stanju smo da alate koji su eksploatisani decenijama dovedemo u stanje u kom ponovo mogu da rade punim kapacitetom.

Sve tečnosti

Plastika koja se obrađuje na visokim temperaturama

PVC, PP, PE, ABS, PPR, punjeni polimeri, itd

Alati s jednim i više gnezda

12mm-630mm

In-Mould Labelling tehnologija

Umeci

Stišljiva jezgra

Prateći delovi, čepovi, poklopci, orinzi,itd

Započnite izradu već danas! Radujemo se vašem zahtevu!