Tomislav Miletić

Glavni mentor

Diplomirani inžinjer Elektrotehnike
Email: tomislav.miletic@inmold-ltd.com
Mobilni: +381608844321

Pratite nas na mrežama

Drago nam je da se interesuješ za Inmold Plast. Bez obzira da li si u osnovnoj školi, srednjoj školi ili na fakultetu, za tebe ima mesta u Inmold Plast-u.

Osnovna škola:

Upis u srednju školu je jedna od najbitnijih odluka u tvom životu, jer ti u velikoj meri određuje budućnost.Naša firma je 2011. godine pokrenula projekat stipendiranja srednjoškolaca. Da bi i ti postao stipendista Inmold Plast-a, potrebno je da upišeš neki od ova dva smera:

  • tehničar za kompjutersko upravljanje
  • mehatronika

Ukoliko si motivisan i želiš da naučiš veoma korisno zanimanje, na pravom si mestu, jer kod nas se nudi mnogo više od samog obrazovanja. Zapravo, ono što mi pružamo jeste i posao nakon završetka srednje škole, sa velikim šansama za uspešnu karijeru. Isto tako, nudimo i višestruku pomoć prilikom nastavka školovanja, u vidu finansijske pomoći, stručne pomoći za spremanje prijemnog ispita, ili organizovanja raznih kurseva.

Akote interesuje tehnika, konstruisanje, proizvodnja, robotika, onda si možda baš ti prava osoba za naš tim. Iskoristi šansu da već sada počneš da gradiš uspešnu budućnost.

Za sve informacije, poseti našu FB stranicu,ili kontaktiraj našeg glavnog mentora, Tomislava Miletića.

Osnovne i master studije

Studiraš neki od tehničkih fakulteta i želiš da povežeš naučeno gradivo sa praksom? Ili misliš da neki od procesa ili proizvoda naše kompanije mogu da ti posluže za pisanje diplomskog rada? Biće nam zadovoljstvo da ti pomognemo i da te podržimo. Možeš slobodno da pošalješ zahtev i druga potrebna dokumenta Tomislavu Miletiću: tomislav.miletic@inmold-ltd.com

Letnji poslovi i prakse

Želiš da stekneš neka praktična znanja, kao nadgradnju srednjoj školi ili fakultetu? Želiš da zaradiš džeparac? Onda možemo da ti ponudimo praksu ili letnji posao, na sledecim pozicijama:

  • Inženjer mašinstva
  • Inženjer elektrotehnike
  • Inženjer mehatronike
  • Mehatroničar
  • Operater mašinske obrade
Izbornik