Dani otvorenih vrata

Činjenica da su mladi naša sutrašnjica i da su samim tim neophodni za opstanak i razvoj, podstakla nas je da već niz godina unazad uspešno realizujemo događaj pod nazivom ,,Dani otvorenih vrata”, u okviru kog naša kompanija dobija sasvim drugi oblik i veličinu. 

Ova sjajna prilika dala je mogućnost deci da se upoznaju sa našim proizvodnim asortimanom i delatnostima koje su nam u osnovi, a takođe, da usvoje znanje, kako iz oblasti preduzetništva, tako i iz oblasti zaštite životne sredine i protivpožarne zaštite. Da je uporan i sistemski timski rad ,,alfa i omega svakog uspeha” potvrdili su im mentori praktične nastave, kao i ostali zaposleni u okviru svojih radnih sektora. Ova prilika da deca gostuju u svetskoj poznatoj kompaniji za njih je još od većeg značaja, jer im se ukazala mogućnost da se upoznaju sa bazom iz koje je sve krenulo i, možda, pronađu svoje buduće interesovanje i profesionalno opredeljenje. Kada govorimo o ključnom pristupu prema posetiocima, istakli bismo važnost ljubaznosti i brige o gostima. Planirani obilazak podrazumevao je naše dve lokacije.

Naš tradicionalni događaj brojio je oko hiljadu dece predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz Požege i okoline, ali i studente fakulteta u Beogradu i Kraljevu. Žamor razdragane dece celokupnom događaju dodao je poseban efekat. Pored poklona i znanja koja su deca dobila od strane firme, ističu se upečatljivi utisci izazvani srdačnim gostoprimstvom domaćina, kao i organizacija koja ništa nije prepustila slučaju, ali i urednost i disciplina zaposlenih koji svoj posao obavljaju posvećeno i temeljno, potpuno orijentisani ka cilju, cilju stvaranja novih vrednosti. Naši mentori praktične nastave pokazali su se kao odgovorni domaćini koji su sproveli naše drage goste, temeljno im objašnjavajući svaki segment kompanije, delatnosti i kolektiva. Zahvaljujući efikasnom razgovoru, spoznali su zašto smo simbol za kvalitet i pouzdanost. Usled velikog interesovanja i posećenosti, raspored poseta, a samim tim i ovu manifestaciju, smo proširi i na mesec jun. 

Znatiželja i osmesi na licima ovih mladih ljudi su upravo cilj kome smo težili, a pogotovu misao  da će baš neko od njih uklopiti se u našu preduzetničku slagalicu jednog dana. Naša vrata su za vas uvek otvorena, a do narednog susreta ćemo se truditi da pripremimo još mnogo inovacija, izazova, priča i zanimljivosti.