Dassault Systemes poslovni partner Inmolda

Dassault Systemes, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti 3D modelovanja, navela je kompaniju Inmold kao uspešnog partnera. Po njihovoj proceni, vizionarsko i fleksibilno razmišljanje koje Inmold neguje dovelo je do “rasta impresivnom brzinom uprkos izazovnim uslovima na globalnom tržištu”.  Pored toga što je srpska kompanija poslovni entitet, koji do profita dolazi investicijama u ljudske resurse, obuku i obrazovanje, navodi se i fokus na donošenje održivih inovacija na tržištu. 

Dassault Systemes je naveo iskustva zamenika generalnog direktora i glavnog menadžera za razvoj poslovanja Inmolda, Slobodana Jankovića, koja se tiču strategije poslovanja, kao i konkretnih rezultata u upotrebi 3D Experience u procesu proizvodnje, koje je prezentovao Rade Joksimović, izvršni direktor sektora ambalaže.

Ono čemu Inmold takođe teži jeste da pomogne razvoj proizvodnje u manje razvijenim delovima, kao na primer izgradnji nove fabrike za proizvodnju ambalaže u Zambiji.

Predstavljanje Inmolda od strane kompanije Dassault Systemes od velikog je značaja za uspešnu implementaciju platforme 3D Experience, ali i za razvoj mogućnosti pridruživanja naše kompanije modelu uspešnih primera na globalnom nivou. 

IZVOR: https://www.3ds.com/insights/customer-stories/inmold