Nagrada ,,Kapetan Miša Anastasijević”

U četvrtak, 14. aprila 2022. godine, u svečanoj sali Rektorata Beogradskog univerziteta, uručena su priznanja najboljim privrednicima i učesnicima društvenog života u Srbiji. Kao izuzetan preduzetnik, veliki poštovalac nauke i obrazovanja, dobitnik brojnih nagrada za privredni doprinos, direktor naše kompanije Goran Janković bio je jedan od članova žirija, koji su uz dužno poštovanje pozdravili dobitnike uručivši im priznanja. Projekat ,,Put ka vrhu” okupio je privrednike, lekare, novinare, sportiste, umetnike, državne funkcionere i mnoge druge.

 Istaknuti privrednik sa istoimenim ordenom ,,Kapetan Miša Anastasijević” nas inspiriše svojim motom: ,,Služiti na dobro sebi i na dobro svome narodu.” Ovom prilikom dodeljena su 22 priznanja, a među ovogodišnjim dobitnicima ordena našli su se i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, premijerka Republike Srbije Ana Brnabić, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, Socijalno-ekonomski savet Srbije, atletičarka Ivana Vuleta i mnogi drugi slavodobitnici zahvaljujući inovativnosti, odgovornosti i doslednosti. 

Kao jedan od članova žirija, direktor Inmolda je takođe odlikovan ovakvim ordenom. Naime, 30. marta 2022. godine u Kulturnom centru ,,Zlatibor” dodeljeno mu  je upravo priznanje ,,Kapetan Miša Anastasijević”, za razvoj IT-tehnologija i njihovu primenu u praksi. Tom prilikom uručeno je 17 priznanja privrednicima, koji su se pokazali kao dosledni ugradnji prosperiteta Srbije. Bila je čast i zadovoljstvo prisustvovati ovakvoj svečanosti.