Nagrade stipendista na Republičkom takmičenju

Na Republičkom takmičenju mašinskih škola, održanom u maju, naši stipendisti su još jednom pokazali izvanredno znanje i veštine. Kosta Šojić i Siniša Obradović, učenici četvrte i treće godine „Tehničke škole“ u Požegi, su bili učesnici, ali i nosioci vrednih nagrada na ovom takmičenju.

Kosta Šojić se takmičio sa još sedam učenika u disciplini „programiranje KU glodalice – CAD/CAM programskim paketom“ i, pokazavši izuzetne veštine, osvojio je prvo mesto. Iza ovog uspeha svakako stoje naši profesori Vladan Vesnić, Toni Smiljanić i Dragan Vujović, koji su posvetili dosta vremena i truda kako bi Kosti pružili što kvalitetniju obuku koja će mu biti korisna za dalje profesionalno usavršavanje. 

Takmičeći se sa još deset učenika, Siniša Obradović je opravdao sate i dane provedene na obuci kod profesora Zorana Petrovića i Dragana Medojevića osvojivši drugo mesto u disciplini „operater mašinske obrade – glodač“. I pored zdravstvenog problema, Siniša je pokazao odlično znanje i veliki trud. 

Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da još jednom čestitamo našim stipendistima, ali i profesorima koji su uložili svoje vreme i znanje i omogućili da zajedno proslavimo ovaj dan.