Nova isporuka – IML robot sa 12 gnezda

Kako izdvojiti proizvod na prepunim rafovima supermarketa? Proces odgovaranja na ovo pitanje je kompanije, marketing stručnjake i ekonomiste do sada verovatno koštao milijarde. Mada nesumnjivo postoji nezamislivo veliki broj mišljenja, sva se seku u ključnom postulatu: Kvalitetan proizvod i kvalitetno pakovanje su ključni. Pakovanje i vizuelni doživljaj imaju zadatak da ostave snažan prvi utisak na kupca koji će, potom, biti zadržan kvalitetom. Vremenom, gradi se jedinstvena psihološka veza kupca i proizvoda koja u suštini počinje jednostavnim pogledom na nešto što je, u moru sličnih proizvoda, privuklo pažnju. Prepoznajući važnost ovog momenta, Inmold robotičari neumorno rade na inovacijama vezanim za IML tehnologije, pomerajući granice kvaliteta, mogućnosti i efikasnosti savremenog označavanja pakovanja proizvoda. 

Ovoga puta, ti napori su oličeni novim R928 IML robotom, jedinstvenim kako na srpskom tržištu, tako i u Evropi. Dizajniran da obeležava plastična pakovanja od 200ml, ovaj robot ima za cilj da osetno poveća efikasnost procesa i operaterima pruži dodatnu udobnost i sigurnost u radu. Ukupno 12 gnezda, raspoređenih u 3 jednake linije predstavljaju novo inženjersko dostignuće Inmold tima, a novim vlasnicima će omogućiti veći protok ambalaža po minutu. Kao dodatni vetar u leđa efikasnosti, i ono što ovog robota izdvaja na tržištu, jeste novi sistem izmene magacina labela, kao i automatski sistem za odbacivanje škarta. Kako bismo još više olakšali rad na ovom robotu, dizajnirali smo ga tako da su vizuelna inspekcija i eventuani servis veoma jednostavni.

Ponosni na ovo dostignuće, nastavljamo da stremimo još boljem i inovativnijem. Cilj nam je da kroz plasiranje kvalitetnih IML rešenja i kroz zadovoljstvo mušterija, i sami uzrastamo i izdvojimo se kao svetski prepoznat proizvođač i regionalni centar inovacija i novih tehnologija. 

Ukoliko želite da saznate više, možete nam se obratiti putem mejla: sales@inmold-ltd.com